Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Ο Υπουργός Παιδείας εγκαινίασε το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

Την Τετάρτη 22/5/2019 στις εγκαταστάσεις του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. στον Άγιο Νικόλαο, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νεοσυσταθέντος Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας  του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου από τον Υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου με την παρουσία του Γενικού  Γραμματέα του Υπουργείου κ. Γεωργαντά, του Πρύτανη και των Αντιπρυτάνεων του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ, στο πλαίσιο του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας για τις συνέργειες Πανεπιστημίων και ΤΕΙ της χώρας. Προηγήθηκε ξενάγηση του Υπουργού στις εγκαταστάσεις του Τμήματος και συνάντηση με τοπικούς θεσμικούς φορείς.

 

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Τμήματος,
χαιρετισμούς απεύθυναν ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας, και Θρησκευμάτων, κ. Γαβρόγλου. Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας, και Θρησκευμάτων, κ. Γεωργαντάς, ο Πρύτανης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, κ. Κατσαράκης, η Αντιπεριφεριάρχης Λασιθίου, κ. Πετράκη, ο Βουλευτής νομού Λασιθίου, κ. Θραψανιώτη, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, κ. Ζερβός, ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας, κ. Παπαδάκης και ο Πρόεδρος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας κ. Παναγιωτάκης.
 

Μετά τους χαιρετισμούς, ο Δήμαρχος Αγ. Νικολάου Α. Ζερβός δώρισε στον κ. Γαβρόγλου και στον κ. Γεωργαντά ένα μικρό αγαλματίδιο των αδελφών Σωτηριάδη (που έχουν φιλοτεχνήσει και το γλυπτό της Αρπαγής της Ευρώπης) και ο πρόεδρος του Τμήματος Κ. Παναγιωτάκης ένα βιβλίο της ιστορίας της πόλης του Αγίου Νικολάου.

 

 

 

Πρόσφατα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο