Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Βιβλιοθήκη

Το τμήμα έχει δική του βιβλιοθήκη που έχει εμπλουτιστεί με τα εκπαιδευτικά συγγράμματα των μαθημάτων όλων των εξαμήνων σπουδών. Στο τμήμα ακολουθείται το σύστημα πολλαπλής βιβλιογραφίας και επομένως για κάθε μάθημα προτείνονται περισσότερα του ενός συγγράμματα. Η βιβλιοθήκη του τμήματος στεγάζεται σε αίθουσα του κτιριακού συγκροτήματος. Υπάρχει επίσης, σε ειδική αίθουσα, ηλεκτρονικό αναγνωστήριο που δίνει πρόσβαση σε επιστημονικά περιοδικά και ηλεκτρονικά βιβλία.
Η Βιβλιοθήκη του Τμήματος είναι δανειστική και λειτουργεί και ως αναγνωστήριο με 20 θέσεις ανάγνωσης, 10 θέσεις Η/Υ για το κοινό και περίπου 1.000 βιβλία ήδη τοποθετημένα στα ράφια.

Ωράριο Λειτουργίας: Καθημερινά 09:00 – 14:30

Προσωπικό Βιβλιοθήκης Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

Ονοματεπώνυμο Ειδικότητα Ασχολία Email Τηλέφωνο
Όλγα Καρτέρη Ε.Τ.Ε.Π Δανεισμός LibAgn@hmu.gr 2841091106

 

Στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο λειτουργεί Κεντρική Βιβλιοθήκη, με αποστολή την υποστήριξη της εκπαιδευτικής και ερευνητικής δραστηριότητας του Πανεπιστημίου στο πλαίσιο των αντίστοιχων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών των Τμημάτων του ΕΛΜΕΠΑ.
Διαθέτει πλούσια και πλήρως αυτοματοποιημένη έντυπη και ψηφιακή συλλογή, οργανωμένη σύμφωνα με τα διεθνή βιβλιοθηκονομικά πρότυπα.
Μέσω του δικτυακού τόπου της Βιβλιοθήκης μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τη λειτουργία της, να χρησιμοποιήσετε τις διαθέσιμες υπηρεσίες πληροφόρησης καθώς και να πλοηγηθείτε ελεύθερα στις συλλογές της.

Η Βιβλιοθήκη είναι δανειστική και η έκδοση κάρτας μέλους είναι απαραίτητη προϋπόθεση.

Ο διαδικτυακός τόπος της Βιβλιοθήκης & Κέντρου Πληροφόρησης

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο