Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Θερινά Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Διαπανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ελληνικής Γλώσσας Ορθοδόξου Θεολογίας και Πολιτισμού

Το Διαπανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ελληνικής Γλώσσας Ορθοδόξου Θεολογίας και Πολιτισμού σε συνεργασία με το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. οργάνωσε και φέτος θερινά μαθήματα υπό την πνευματική αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με θεματολογία:

 

    1. Εκμάθησης και βελτίωσης της ελληνικής γλώσσας,

 

    1. Σπουδής στην Ελληνική Γλώσσα, στην Ορολογία, στην Ιστορία, την Ορθόδοξη Θεολογία και τον Πολιτισμό.

 

 

Τα θερινά επιμορφωτικά σεμινάρια ξεκίνησαν το 2004 στις εγκαταστάσεις του ΕΛ.ΠΕ.ΠΑ. στον Άγιο Νικόλαο και συνεχίζουν και τις επόμενες χρονιές όπως και φέτος, καλύπτοντας το διάστημα τεσσάρων εβδομάδων σε ένα πλήρες πρόγραμμα εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας, της Ορθοδόξου Θεολογίας και Πολιτισμού.

Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία το διάστημα από 8 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου 2019 στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, στον Άγιο Νικόλαο και τα παρακολούθησαν φοιτητές και εκπαιδευτικοί Πανεπιστημίων της Ρωσίας αλλά και κάτοικοι του Αγίου Νικολάου και της ευρύτερης περιοχής.

 

Ανάμεσα στους ομιλητές του πρόγραμμάτος είναι Καθηγητές Πανεπιστημίων και Διδάκτορες: Πατήρ Γεώργιος Μαρνέλλος, τ. Διευθυντής, Αναπληρωτής Καθηγητής και μέλος της Δ.Ε. της Π.Α.Ε.Α.Κ., Πρωτοπρεσβύτερος Σέργιος Μαρνέλλος, Δρ. του Κανονικού Δικαίου, Διδάσκων της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Βελλάς Ιωαννίνων, Απόστολος Μπουρνέλης, Καθηγητής της Πατρολογίας και αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε.Α.Κ, Ιωάννης Λίλης, Επίκουρος Καθηγητής της Π.Α.Ε.Α.Κ.-Πρόεδρος του Κ.Μ.Ο.Π., Κακολύρης Νικόλαος, Διευθυντής των Τ.Ε.Π. Γ.Ν. Αγίου Νικολάου, Δρ. της Ιατρικής Σχολής Κρήτης, Ευάγγελος Ζυγούρας, Κλασικός Φιλόλογος, Επιστημονικός συνεργάτης του Ε.Δ.Ι.Ε.Γ.Ο.Θ.Π.

 

Από το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, ομιλία δώθηκε από τον Αναπληρωτή Καθηγητή και Πρόεδρο του Τμήματος Κωνσταντίνο Παναγιωτάκη, την Τετάρτη 24/07/2019, ώρα 11.00-13:00 με θέμα « Συνεργατικά Εργαλεία Πληροφορικής μέσω Google Drive».

Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο https://igl.gr

Πρόσφατα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο