Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Εκδήλωση Παρουσίασης “Διαφημιστικής Εκστρατείας 2023-24”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – Διαφημιστική Εκστρατεία 2023-24 – Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

Θα χαρούμε πολύ να παρευρεθείτε στην παρουσίαση των έργων που δημιούργησαν οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές της κατεύθυνσης Μάρκετινγκ του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στις 3 το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στον Άγιο Νικόλαο.

Κατά τη διάρκεια του εξαμήνου, οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές της κατεύθυνσης Μάρκετινγκ, καλούνται να σχεδιάσουν την Διαφημιστική Εκστρατεία για ένα πραγματικό προϊόν. Αφού έλθουν σε επικοινωνία με την επιχείρηση για να αντλήσουν τις απαραίτητες πληροφορίες (Marketing Brief, Creative Brief) προτείνουν τη βάση για την καμπάνια, δηλαδή το Creative Concept. Πάνω σε αυτό το Concept, σχεδιάζουν μια σειρά δράσεων σε αναλογικά (TV, Ραδιόφωνο, έντυπο κτλ) και ψηφιακά μέσα (Micro-site, Banners, Social Media Marketing, Influencer Marketing, Youtube κτλ).

Στην τελική αυτή παρουσίαση, η κάθε ομάδα θα παρουσιάσει συνοπτικά την ολοκληρωμένη διαφημιστική της εκστρατεία.

Είσοδος ανοικτή στο κοινό.

* Οι παρουσιάσεις των ομάδων μεταπτυχιακών φοιτητών θα ξεκινήσουν μόλις ολοκληρωθούν οι προπτυχιακές παρουσιάσεις, οπότε η ώρα είναι κατά προσέγγιση.

Πρόσφατα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο