Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Εκδήλωση Startup Factory 1.0 – Pitching event

Παρουσιάσεις φοιτητών μαθήματος “Ψηφιακή Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα”

Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (Άγιος Νικόλαος) του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η εκδήλωση Startup Factory 1.0 – Pitching event με τις τελικές παρουσιάσεις (pitch decks) των startup επιχειρήσεων που δημιούργησαν οι ομάδες των φοιτητών του μαθήματος “Ψηφιακή Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα”

Οι ομάδες φοιτητών που είχαν δημιουργηθεί στο πλαίσιο του μαθήματος “Ψηφιακή Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα”, δημιούργησαν τις δικές τους startup επιχειρήσεις. Βασιζόμενοι σε δικές τους επιχειρηματικές ιδέες, κατέληξαν στο επιχειρηματικό τους μοντέλο, ανέλυσαν την αγορά και τον ανταγωνισμό, έκαναν προϋπολογισμό και χρονοδιάγραμμα επόμενων βημάτων για την είσοδο στην αγορά και την ανάπτυξη τους. 

Από τις 15 ομάδες, 8 ομάδες επιλέχθηκαν για να παρουσιάσουν στην τελική εκδήλωση “Startup Factory 1.0 – Pitching event”, παρουσία των έμπειρων επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων, του Κωνσταντίνου Στεφανάκη (Διευθυντή Τεχνολογίας και Πληροφορικής, SM Χαλκιαδάκης), της Αλεξάνδρας Καραπιδάκης (co-founder, Bizrupt) και του Στέλιου Χρηστάκη (co-founder, Tourmie), από τα οποία αξιολογήθηκαν και έλαβαν ανατροφοδότηση. 

Όλες οι παρουσιάσεις έλαβαν πολύ καλές κριτικές, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική δουλειά που έκαναν οι φοιτητές κατά τη διάρκεια του εξαμήνου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι τρεις καλύτερες παρουσιάσεις από την επιτροπή αξιολόγησης και μία από το κοινό που παρευρέθηκε.  

Η φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης έγινε από τον Ιωσήφ Κωνσταντουράκη, ΕΤΕΠ του Τμήματος.

 

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες φοιτητών για όλη την προσπάθεια και το τελικό αποτέλεσμα!  

Διδάσκων μαθήματος: Δρ. Κων/νος Βασσάκης

 

Πρόσφατα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο