Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στην Πράξη με την εταιρεία Χαλκιαδάκης

Στο πλαίσιο του μαθήματος “Κοινωνική Ευθύνη Επιχειρήσεων και Οργανισμών” του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, πραγματοποιήθηκε το “CSR in Action” με την εταιρεία Χαλκιαδάκης. 

Στο “CSR in Action”, οι φοιτητές/τρίες σε συνέχεια ενός διαδραστικού εργαστηρίου που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Τμήματος στον Άγιο Νικόλαο με τη συμμετοχή του Marketing Manager της εταιρείας Χαλκιαδάκης, δημιούργησαν ομάδες και δούλεψαν για ένα χρονικό διάστημα προτάσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για την εταιρεία Χαλκιαδάκης και τις υπέβαλαν προς αξιολόγηση στην εταιρεία. Από τις 8 ομάδες που διαμόρφωσαν και υπέβαλαν προτάσεις, 4 επιλέχθηκαν για να παρουσιάσουν τις ιδέες/προτάσεις τους στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Χαλκιαδάκης παρουσία της Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρείας, κυρίας Χριστίνας Χαλκιαδάκη.

Οι ομάδες φοιτητών/τριών στις προτάσεις τους ασχολήθηκαν με ζητήματα όπως τα αδέσποτα ζώα, το περιβάλλον, η εκπαίδευση και διαμόρφωσαν τις προτάσεις τους με στόχο τη δημιουργία σημαντικού αντικτύπου για την περιοχή της Κρήτης. Οι ομάδες μετά την παρουσίαση έλαβαν πολύ καλά σχόλια από την κα Χαλκιαδάκη και τα στελέχη του Τμήματος Μάρκετινγκ, κ. Μιχάλη Τζαγκαράκη και κα. Βιβή Ξυπάκη, καθώς και τη βεβαίωση ότι αρκετές ιδέες τους θα υλοποιηθούν από την εταιρεία για την επίτευξη σημαντικού αντικτύπου. 

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για την σημαντική εργασία και το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Χαλκιαδάκης για τη σημαντική ευκαιρία να δουν στην πράξη πως μία επιχείρηση δραστηριοποιείται στην εταιρική κοινωνική ευθύνη. 

Διδάσκων μαθήματος: Δρ. Κων/νος Βασσάκης, Επίκουρος Καθηγητής Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου

 

    

 

Πρόσφατα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο