Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Ημέρα Καριέρας στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου του ΤΕΙ Κρήτης

Η εκδήλωση ημέρα καριέρας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου του ΤΕΙ Κρήτης στις 29/5. Αρχικά ο κ. Κώστας Παναγιωτάκης, πρόεδρος του τμήματος καλοσόρισε τους παρευρισκόμενους και παρουσίασε τα θετικά στοιχεία του τμήματος,το σύχρονο πρόγραμμα σπουδών βασισμένο σε νέες τεχνολογίες πληροφορικής, τις 3 κατευθύνσεις προχωρημένου εξαμήνου, και την μεγάλη απορρόφηση των αποφοίτων του στην αγορά εργασίας. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα φτάνει το 92%.

Στην συνέχεια ο επιστημονικός συνεργάτης του τμήματος και συντονιστής της εκδήλωσης, κ. Νίκος Τριχάς,μίλησε για την ημέρα καριέρας και την διαδικασία και ακολούθησαν στελέχη από τις επιχειρήσεις που αρχικά παρουσίασαν και στην συνέχεια ήρθαν σε προσωπική επαφή μέσω συνεντεύξεων με τους φοιτητές στις αίθουσες διδασκαλίας του τμήματος.

Δείτε παρακάτω τις ομιλίες με τις οποίες άνοιξε η εκδήλωση καθώς και την πρόσκληση της εκδήλωσης.

 

Φωτογραφίες από την εκδήλωση Ημέρες Καριέρας που πραγματοποιήθηκε την 29η Μαΐου 2017 στις εγκαταστάσεις του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Κρήτης, στον Άγιο Νικόλαο.