Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Lockdown Βιβλιοθήκης

Ενημερώνουμε τους Φοιτητές/τριες του Τμήματος μας ότι σύμφωνα με την ΚΥΑ «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» ΦΕΚ 4829/τΒ΄/2-11-2020, η βιβλιοθήκη του Τμήματος εξυπηρετεί κατόπιν ηλεκτρονικού ραντεβού.

Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο «με αρ. πρωτ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/133/οικ.20764/ 7-11-2020 με θέμα : «Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού», η λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών με το αναγκαίο προσωπικό, προς τον σκοπό αντιμετώπισης της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» και τις οδηγίες που στάλθηκαν από ΔΔ, οι Βιβλιοθήκες δεν θα πραγματοποιούν καμία εργασία στο χώρο τους με φυσική παρουσία χρηστών (δανεισμούς, επιστροφές, διαδανεισμός, εύδοξος..)

Οι συνδέσεις και οι  λοιπές υπηρεσίες λειτουργούν εξ αποστάσεως με VPN σύνδεση.

Οι ημερομηνίες επιστροφής βιβλίων που έχουν δανειστεί στη περίοδο αυτή παρατάθηκαν ξανά έως 11/01/2021 μαζικά.

Εύδοξος: Όσοι φοιτητές έχετε παραλάβει παράτυπα βιβλία από τον Εύδοξο και πρέπει να τα επιστρέψετε, μπορείτε να μας στείλετε τα παρακάτω στοιχεία για να το ρυθμίσουμε. Υποχρεούστε, μετά την άρση αναστολής λειτουργίας του Πανεπιστημίου, να προσκομίσετε τα βιβλία στη Βιβλιοθήκη για να ολοκληρωθεί τη διαδικασία. Στείλτε email στο LibAgn@hmu.gr ή o.karteri@hmu.gr με τα εξής στοιχεία:

α. Φωτογραφία της ακαδημαϊκής σας ταυτότητας (πάσο) και των 2 όψεων.

β. Τον τίτλο και τον συγγραφέα του βιβλίου/ων που οφείλετε.

γ. Το κινητό ή σταθερό σας τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Τα αναγνωστήρια δεν θα είναι διαθέσιμα.

Παρακαλώ να στέλνετε τις ερωτήσεις/αιτήματα μέσω e-mail στο LibAgn@hmu.gr ή o.karteri@hmu.gr.

Από τη Βιβλιοθήκη του Τμήματος