Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Ωράριο Λειτουργίας Κλειστού Γυμναστηρίου – Δωρεάν Έκδοση Κάρτας Υγείας

Σύμφωνα και με το ωρολόγιο πρόγραμμα (κάτω μέρος) το κλειστό Γυμναστήριο θα λειτουργεί:Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή στις 17:00-19:00 (Υπ. Καθ. Νίκος Αποστολάκης) με έναρξη λειτουργίας από 3/10. 
Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο των φοιτητών στο γυμναστήριο είναι η κάρτα υγείας** σύμφωνα με την ανακοίνωση: https://mst.hmu.gr/chrisi-kleistoy-gymnastirioy-karta-ygeias/ 

 

** Κάρτα υγείας μπορεί να εκδοθεί από δημόσιο ή ιδιώτη γιατρό (ειδικότητας καρδιολόγου ή παθολόγου ή από γενικό γιατρό).
Το Καρδιολογικό Τμήμα στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου μας χορηγεί τρία ραντεβού τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή που εφημερεύει (10-12), ώστε οι φοιτητές του Τμήματος που ενδιαφέρονται να εκδώσουν δωρεάν κάρτα υγείας από το Καρδιολογικό Τμήμα στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου να μπορούν να το κάνουν σύντομα.
Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα χρειαστεί να συμπληρώσουν τον αριθμό μητρώου τους ή τα 4 τελευταία ψηφία από το ΑΜΚΑ τους στο παρακάτω google sheet για να καταλάβουν κάποιο από τα διαθέσιμα ραντεβού. Επιπλέον οδηγίες υπάρχουν στο google sheet
Υπεύθυνος γιατρός είναι ο κ. Γιάννης Ανδριώτης, Διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του ΓΝΑΝ, τον οποίο και ευχαριστούμε για την εξυπηρέτηση των φοιτητών μας.
Ο Πρόεδρος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας
Κωνσταντίνος Παναγιωτάκης
Αναπληρωτής Καθηγητής

Πρόσφατα άρθρα