Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Πρόσκληση για την Ημέρα Καριέρας 2023 Τμήματος ΔΕΤ

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην «Ημέρα Καριέρας 2023» που διοργανώνει το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου  2023 στις 11:00, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος στον Άγιο Νικόλαο. 

Η Ημέρα Καριέρας αποτελεί θεσμό στην εκπαίδευση διεθνώς και στόχο έχει τη διασύνδεση της εκπαιδευτικής διαδικασίας με την αγορά εργασίας και την τοπική κοινωνία. Στην εκδήλωση αυτή θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με φοιτητές, τελειόφοιτους και απόφοιτους του Τμήματός μας, να τους αξιολογήσετε και να διερευνήσετε προοπτικές μελλοντικής συνεργασίας μαζί τους, είτε στα πλαίσια της πρακτικής τους άσκησης, είτε στα πλαίσια απασχόλησής τους στην επιχείρησή σας. Παράλληλα, για τους φοιτητές μας θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να βιώσουν μια πολύ σημαντική επαγγελματική εμπειρία, να κάνουν επαγγελματικές επαφές και να εξοικειωθούν με τη διαδικασία επιλογής προσωπικού. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα προσφερθεί μπουφές με ελαφρύ γεύμα. 

Θα ήταν χαρά μας, εκπρόσωπος της επιχείρησής σας να παραβρεθεί στην εκδήλωση, να παρουσιάσει – εάν επιθυμείτε – το προφίλ της, και να συζητήσει με τους φοιτητές μας τυχόν προοπτικές μελλοντικής συνεργασίας. 

Για τη συμμετοχή σας παρακαλείσθε, όπως συμπληρώσετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος: https://bit.ly/4073Kn0 

 Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία του τμήματος στο Τηλ. 28410-91103 και επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Τμήματος  https://mst.hmu.gr/

(Αφίσα Ημέρας Καριέρας, Πρόσκληση Ημέρα Καριέρας-Ενημέρωση Επιχειρήσεων, Πρόσκληση Ημέρα Καριέρας για φοιτητές ΔΕΤ).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 

Προσέλευση – Εγγραφές

11:00 – 11:15

Χαιρετισμοί – Παρουσίαση Τμήματος

11:15 – 11:30

Α΄Ενότητα: Παρουσίαση Προφίλ Εταιρειών από στελέχη επιχειρήσεων

11:30 – 13:00

Διάλειμμα με μπουφέ

13:00 – 13:30

Β΄ Ενότητα: Προσωπική επικοινωνία των επιχειρήσεων με τους Φοιτητές (συλλογή βιογραφικών, προσωπική συνέντευξη)

13:30 – 15:00

 

Ο Πρόεδρος του Τμήματος 

Κωνσταντίνος Παναγιωτάκης

Αναπληρωτής Καθηγητής

 

 

Πρόσφατα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο