Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Πρόγραμμα Εξ’ Αποστάσεως Εξεταστικής Ιουνίου 2020-2021

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ  ΙΟΥΝΙΟΥ 2020-21

Τα μαθήματα του Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΤΕΙ) εμφανίζονται στο πρόγραμμα με τα ονόματα των αντίστοιχων μαθημάτων του ΔΕΤ που διδάχθηκαν το τρέχον εξάμηνο σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα και θα εξεταστούν μαζί με τα αντίστοιχα μαθήματα του ΔΕΤ:

https://mst.hmu.gr/wp-content/uploads/2020/05/entaxi-foititon-sto-det-.pdf

Για παράδειγμα το μάθημα Μη γραμμική Βελτιστοποίηση υπάρχει στο πρόγραμμα με το όνομα του στο ΔΕΤ, Μέθοδοι Βελτιστοποίησης, κτλ.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ:

Οι φοιτητές για να μπορέσουν να συμμετέχουν στις εξετάσεις εξ αποστάσεως πρέπει να διαθέτουν κινητό/tablet ή υπολογιστή με κάμερα και μικρόφωνο για να μπορεί να γίνει ταυτοπροσωπία.

Οι εξετάσεις θα γίνουν εξ αποστάσεως με την χρήση της πλατφόρμας e-class και σύμφωνα με τις οδηγίες των διδασκόντων που θα αναρτήσουν με ανακοίνωση στο e-class σε κάθε μάθημά τους, χρησιμοποιώντας έναν τουλάχιστον από τους 3 παρακάτω τρόπους:

1. Ατομικές – Ομαδικές Εργασίες – Project με παράδοση στο eclass και προφορική εξέταση με παρουσίαση μέσω τηλεσυνεργασίας του eclass.

2. Προφορική Εξέταση λ.χ. με χρήση τηλεσυνεργασίας του eclass.

3. Γραπτό Διαγώνισμα εξ αποστάσεως. Αν κρίνει ο Καθηγητής (λ.χ. επειδή έχει εντοπίσει αντιγραφή ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο) μπορεί να ειδοποιήσει τον φοιτητή με email και να τον καλέσει σε επιπλέον προφορική εξέταση.

Συγκεντρωτικά στοιχεία επικοινωνίας (emails) των παραπάνω διδασκόντων υπάρχουν στη σελίδα shorturl.at/gyBI0

Βεβαίωση Συμμετοχής Εξετάσεων: https://mst.hmu.gr/wp-content/uploads/2020/05/vevaiosi_symmetochis_exetaseon.doc

*Η καταγραφή σε video της εξέτασης από τον διδάσκοντα είναι προαιρετική, κι αν ο φοιτητής δεν επιθυμεί, δεν θα καταγραφεί σε video.

Πρόσφατα άρθρα